Objašnjenje Nupo dijete

Nupo dijeta je jednostavna, učinkovita i brza!

Sastavljena je od šest porcija Nupo dijetalnih proizvoda koje možete birati po želji. Svaki dan vam osigurava pravilnu kombinaciju vitamina, minerala i ostalih hranjivih tvari s minimalnim sadržajem kalorija.

Nupo dijeta zahtjeva vašu motivaciju i volju, a u zamjenu za to brže ćete postići svoje ciljeve i izgubiti neželjene kilograme i centimetre - brže nego s ostalim ozbiljnim dijetama.

Nupo je registriran kao hrana za posebne prehrambene potrebe, pa prema tome, nije dodatak prehrani, već potpuna zamjena i izvor vaše energije i dnevnog zadovoljstva.

S Nupo dijetom ne osjećate glad.

Pročitajte kako djeluje.

Kako? Tako!

Što napraviti

Zamjenom vlastite prehrane, koja je obično bila loša i nedovoljno dobro izbalansirana, sa šest Nupo dijetalnih shake-ova i/ili Nupo dijetalnih juha, možete očekivati najbolji rezultat u gubitku neželjenih kilograma.

Svaka porcija Nupo dijetalnog obroka sadrži sve tijelu potrebne hranjive tvari kao što su ugljikohidrati, bjelančevine, masti, vlakna, vitamini i minerali, a u svega 115 kcal. Zato vrlo često možete čuti i pročitati kako su Nupo dijetalni obroci lagani, a punovrijedni - lagani jer imaju vrlo malo kalorija, a punovrijedni jer sadrže sve što vašem tijelu treba.

Tijekom dana konzumirajte šest Nupo dijetalnih obroka i s njima zadovoljavajte dnevne vrijednosti svih prethodno nabrojanih nutrijenata.

Nupo dijetalni obroci vrlo se lako pripremaju u Nupo shakeru, a sve što vam je potrebno za pripremu su 2,5-3 dcl vode i porcija vašeg omiljenog Nupo dijetalnog okusa.

Jeste li spremni za učinkovitu Nupo dijetu?

Studije su pokazale vezu između brzine mršavljenja i održavanja tjelesne težine, odnosno, što brže težinu gubite, lakše je kasnije održavate. Još jedna velika međunarodna studija pokazala je da pojedinci koji su težinu izgubili s dijetom u prahu, lakše održavaju tjelesnu težinu nakon 4-5 godina u usporedbi s pojedincima koji su težinu izgubili uz pomoć klasičnih dijeta (7,1 kg u odnosu na 2,0 kg).

Nupo dijeta u kojoj ćete konzumirati šest Nupo obroka dnevno nije prikladna za svakoga. Kod Nupo dijete osobe obično nemaju nikakvih problema s gladi, ali u slučaju da se ne možete osloboditi osjećaja gladi i spremni ste prihvatiti sporiji gubitak suvišnih kilograma, u dijetu možete uključiti i ostale zdrave namirnice.

(Izvor: A. Astrup, Rossne S, Lessons from obesity management programmes: Greater initial weight loss improves long-term maintenance. Obes Rev. 2000 May; 1(1): 17-9 )

Isključiva Nupo dijeta gdje Nupo dijetalne proizvode koristite kao jedini izvor hrane u vrlo niskoenergetskoj dijeti (<800 kcal) je, u sistemu dviju inačica dijeta, najbrža. Od vas apsolutno zahtjeva volju i motivaciju, a u zamjenu vam nudi brže postizanje vaših ciljeva, jer u mjesec dana možete izgubiti od 6 - 8 kilograma. Ukoliko se držite dijete s vrlo niskim unosom kalorija (<800 kcal, eng.VLCD), u kojoj je Nupo jedini izvor prehrane, garantiramo vam najučinkovitiji gubitak suvišnih kilograma. Sa 6 porcija dnevno osiguravate vašem tijelu sve što treba: vitamine, minerale i hranjive tvari. To znači da s Nupo dijetalnim napitcima i dijetalnim juhama možete zamijeniti sve svoje obroke i mršaviti zdravo i učinkovito.

 

Nupo dijeta je jednostavna, kada shvatite da možete međusobno kombinirati Nupo s ostalom zdravom prehranom. Nupo proizvodi mogu se kombinirati s voćem i povrćem, manjom užinom ili vašom omiljenom hranom. U tom slučaju morate paziti na kalorijske vrijednosti pojedinih porcija. Neki vrlo stroge dijete smatraju problematičnima, no s Nupo dijetom problema nema. Vaš dnevni dijetalni unos može uključivati: 600 g voća i povrća, ribe ili peradi, Nupo zamjenski obrok (pločicu ili shake u tetrapaku) ili Nupo užine, 10 kockica u Nupo sustavu kockica i naravno, puno vode.

O tome kako možete kombinirati ostalu zdravu prehranu s Nupo prehranom, pročitajte u Nupo Sustavu kockica za smanjenje tjelesne težine:

Nupo sustav kockica (PDF)
Nupo lista namirnica (PDF)