Nupo savjetovanje

Primjena zamjenskih obroka u uravnoteženoj redukcijskoj dijeti smatra se sigurnom i učinkovitom metodom mršavljenja koja je potkrijepljena rezultatima brojnih kliničkih studija. Također, isključiva primjena proizvoda s točno definiranim udjelom kalorija i hranjivih tvari u vrlo niskoenergetskoj dijeti u brojnim se studijama pokazala korisnom i učinkovitom za gubitak suvišnih kilograma, što se posebno odnosi na osobe koje su pretile na početku programa mršavljenja.

Pritom je vrlo važna kontinuirana nutricionistička podrška i nadzor, što smo u slučaju Nupo koncepta osigurali kroz savjetovalište koje osigurava tim visoko educiranih nutricionista za podršku klijentima koji su na programu dijete.

Provođenje Nupo dijete je jednostavno, zahtijeva 6 dnevnih punovrijednih laganih obroka u pravilnim vremenskim razmacima što omogućuje učinkovitu regulaciju osjećaja gladi, a istodobno se tijelu osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari, vitamini i minerali. Planiranje prehrane olakšano je „Nupo Sustavom kockica“ - jednostavnim sustavom koji dijeli hranu i količine pojedinih namirnica u četiri boje koje se jednostavno kombiniraju u dnevnom jelovniku uz Nupo obroke. Sustav kockica razvili su Danski stručnjaci za liječenje debljine te se uspješno primjenjuje već dugi niz godina u nekoliko zemalja Europe, a vrlo često koristi se i u svrhe istraživanja pretilosti i mršavljenja.

Doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender, nutricionist, direktorica tvrtke Vitaminoteka
Sandra Krstev Barać, mag. nutr., zamjenica direktorice Vitaminoteke

Nupo Call Centar - +386 40 620 702

Pogledaj sve termine savjetovanja