Izračunajte svoj ITM

Ovdje možete izračunati svoj ITM i koliko kilograma možete izgubiti s Nupo dijetom.

Kako ostvariti svoje ciljeve uz pomoć Nupa?

Upišite svoje podatke i pogledajte rezultate koje možete postići.

Unesite svoje osobne podatke i pritisnite 'Izračunaj'

Izračunaj
Izračunaj
Kupnja

Nupo paketi

Pojednostavite svoj početak s jednim od omiljenih Nupo paketa.

Očekivani rezultat na Nupo dijeti

 
Vaš ITM je

Što je ITM?

ITM je kratica za Indeks Tjelesne Mase. Ovu metodu možete koristiti kada želite provjeriti da li je vaša tjelesna masa previsoka, preniska ili primjerena. Ne koristite ovu metodu ukoliko imate manje od 18 godina ili ste trudni. ITM izračunate tako da podijelite svoju tjelesnu masu (u kg) s vašom visinom (u metrima) na kvadrat. Indeks tjelesne mase između 18,5 i 25 smatra se najpoželjnijim tjelesnim indeksom.

Vaš stupanj uhranjenosti prema ITM izračunu: pothranjenostnormalna tjelesna masaprekomjerna tjelesna masaprekomjerna tjelesna masapretilostpretilost

Isključiva Nupo dijeta kao jedini izvor hrane u vrlo niskoenergetskoj dijeti (<800 kcal) je, u sistemu dviju inačica dijeta, najbrža. Od vas apsolutno zahtjeva volju i motivaciju, a u zamjenu vam nudi brže postizanje vaših ciljeva, jer u mjesec dana možete izgubiti od 6 - 8 kilograma. Ukoliko se držite dijete s vrlo niskim unosom kalorija (<800 kcal, eng.VLCD), u kojoj je Nupo jedini izvor prehrane, garantiramo vam najučinkovitiji gubitak suvišnih kilograma. Sa 6 porcija dnevno osiguravate vašem tijelu sve što treba: vitamine, minerale i hranjive tvari. To znači da s Nupo dijetalnim napitcima i dijetalnim juhama možete zamijeniti sve svoje obroke i mršaviti zdravo i učinkovito.

Nupo dijeta je jednostavna, kada shvatite da možete međusobno kombinirati Nupo s ostalom zdravom prehranom. Nupo proizvodi mogu se kombinirati s voćem i povrćem, manjom užinom ili vašom omiljenom hranom. U tom slučaju morate paziti na kalorijske vrijednosti pojedinih porcija. Neki vrlo stroge dijete smatraju problematičnima, no s Nupo dijetom problema nema. Vaš dnevni dijetalni unos može uključivati: 600 g voća i povrća, ribe ili peradi, Nupo zamjenski obrok (pločicu ili shake u tetrapaku) ili Nupo užine, 10 kockica u Nupo sustavu kockica i naravno, puno vode.

O tome kako možete kombinirati ostalu zdravu prehranu s Nupo prehranom, pročitajte u Nupo Sustavu kockica za smanjenje tjelesne težine:

Nupo sustav kockica (PDF)
Nupo lista namirnica (PDF)